0.nap, 0.óra

Kedves olvasó!

A mai nappal elkezdődött az V.Erdélytúra, melynek célja, hogy mindenki ismerje meg a hont. Idén Kalotaszeg a honnak az a része amelyet megismerünk.
Két szervező s egy legény Dévából már itt vagyunk a helyi általános iskolában s várjuk, hogy a résztvevők vajon mikor kezdenek érkezni.

Egy kalotaszegi iskola folyosója

Idén 45-en leszünk a tervezett 50 helyett. Sajnos sokan az utolsó pillanatokban mondták le a túrát s ezzel jónéhányan akik jöttek volna nem tudtak eljönni, így a héten 5 hely mindig üres lesz az aszfalton.
Ez évi túránkról egy film is készül, melyben mindenki ismereteket és hangulatokat kaphat a napfényes (vagy esős?) Kalotaszegről!
Az útvonalunk különben Méra-Mákófalva-Zsobok-Kalotaszentkirály-Beliş-Gyalu-Torockó.
Igen tudjuk, hogy Torockó már nem Kalotaszeg, ellenben kitűnő helyszín lesz arra, hogy az idén 5 éves születésnapját ünneplő Erdélytúra buliját megtartsuk.
Tartsatok velünk a héten itt a blogon és a legjobb kolozsvári rádiókban, az Erdély FM-en és a Paprika rádióban!

2 válasz: “0.nap, 0.óra”

  1. Szentfazék

    Hajrá fiúk, lányok!
    Hallottalak a Paprika Rádióban, meg olvastam a Csíki Hírlapban, hogy van ez a jófej túra, s elkezdtem ennek hatására olvasni a blogot is. A tegnap sokat csuklottam, nem is tudom miért, szóval, jó lenne ha rendszeressé válna és hosszabbá :) :) :)

  2. Tündi

    Tempó! Tempó! … bárcsak én is ott lehetnék…
    Jó tekerést nektek! :)